COLORITEN В МЕДИИТЕ

Отразяване

Румяна Пенева, консултант по личен стил: Аксесоарите правят облеклото

ladyzone.bg | Юни 2019
Едно изключително приятно видео от Ladyzone, в което отговарям на различни въпроси като каква е разликата между суетата и грижата за себе си, откъде черпя вдъхновение, кои са най-често срещаните грешки в облеклото…

ВИЖ ОЩЕ

6 урока, които научих от „ЛИЧНИЯТ СТИЛ“ на Румяна Пенева

hrisilandia.com| Май 2019
“„Личният стил“ от Румяна Пенева е малък, но практичен съветник за изграждането и дефинирането на личния стил с всичките предизвикателства и въпроси, които спохождат този дълъг процес. Написано на достъпен език, това е своеобразно ръководство, което ни учи за правилата на модата и комбинацията на цветовете…”

ВИЖ ОЩЕ

Личният стил: как облеклото променя

lifestyle.bg| Май 2019
“Съветите, споделени от Руми Пенева в “Личният стил”, ни помагат лесно и хармонично да комбинираме дрехите в гардероба си, да подчертаем силните си страни и да изразим истинската си същност с помощта на облеклото и грима.”

ВИЖ ОЩЕ

По стъпките на красотата

WnessTv | Декември 2018
Един репортаж на Надя Павлова, в който ще може да проследите целия процес и как конкретно се случва имидж консултацията. Ще чуете и различни гледни точки.

ВИЖ ОЩЕ

Интервю с Маги Пашова и Ваня Висарионова

Октомври 2018
С Маги и Ваня си говорим за личния стил, цветовия тип и защо е важно да познаваме своя собствен. Какво се случва, ако личния ни стил не съвпада със социалната ни роля? Имат ли децата личен стил? И още много, много интересни неща!

ВИЖ ОЩЕ

Вижте кои са вашите цветове

Дарик радио | Октомври 2016
„Когато си с неподходящия цвят, изпъкват недостатъците – може да са сенки под очите, пигментация, изглеждаш посърнал, уморен. Когато си с цветове от твоята гама, те подчертават предимствата и изглеждаш свеж, дори без грим”, обяснява Румяна.

ВИЖ ОЩЕ

Румяна Пенева и цветовете

INLIFE | Януари 2016
Подробно интервю на журналиста Марио Трифонов с Румяна за цветовете  и личния стил
ВИЖ ОЩЕ

 

Червеното цвят с много лица

Bulgaria ON AIR | Януари 2016
В разговор с журналистката Мартина Ганчева от телевизия ON AIR – за цветовете, за какви са нюансите, които избират интровертите и екстравертите, дали цветовете, които харесваме, са и тези, които избираме

ВИЖ ОЩЕ

Да изразим себе си с езика на цветовете

Всичко за жената | Февруари 2016
Само 7% от общуването с околните е чрез думите. Останалите проценти се отнасят до езика на тялото и цялостното ни излъчване. А цветовте са първото, което другите виждат в нас.

ВИЖ ОЩЕ

Съвети за вашия личен стил и красота

Likealady.bg | Януари 2014
Няколко безценни универсални съвета, които консултантът Румяна Пенева дава, за да изглеждате винаги добре

ВИЖ ОЩЕ

Цветовете, с които изразяваме себе си

БНТ | Декември 2013
„В ателието на Руми всеки открива своя цвят и своя стил и се превръща в откривател за себе си с единствената цел – да изглежда и да се чувства по-добре. Руми Пенева дава практични съвети за това как да избираме подходящите за нас гами, а за това, разбира се, има правила.

ВИЖ ОЩЕ

Румяна Пенева – майсторът на цветовия анализ

Likealady.bg | Септември 2013
Изключително подробна статия, в която ще намерите много отговори на своите въпроси по отношение на личния стил, цветовете, какви са ползите и предимствата на тази работа.

ВИЖ ОЩЕ

Разбери кои цветове ти подхождат

Lifestyle.bg | Ноември 2012
Има ли мъжки и женски цветове, а кpаcиви и гpозни? Имo ли хора, на които им подхождат всички цветове? Време е своята дума да каже цветовият анализ.

ВИЖ ОЩЕ

Какво е имидж консултация

Lifestyle.bg | Ноември 2012
“Ползата e, че веднъж завинаги откриваме най-съществената информация, свързана с външния ни вид – като се почне от това какъв цвят боя за коса никога да не използваме, какви нюанси на червилото ни подчертава и кой е нашият личен стил.”, твъpди имидж консултантът Румяна Пенева

ВИЖ ОЩЕ

Имидж консултации с Арена на красотата

сп. Арена на красотата | октомври 2012
Списание „Арена на красотата“ отразява как Румяна работи с няколко дами и отразиха какво се случва с тях след съветите на имидж консултанта по отношение на дрехите, аксесоарите, грима, цвета и формата на косата.

ВИЖ ОЩЕ

Говорим си за стила

BBT, Откровено с Ели | Септември 2012
9-минутно видео интервю, в което се засягат теми, свързани с личния стил, красотата и удобството, клишетата, на които робуваме.

ВИЖ ОЩЕ

Така го правят жените

BBT | Януари 2011
В рубриката „Хубава жена“ може да видите видео интервю, където Румяна разказва за цветовете: „Цветовият анализ има за цел да сме осъзнати по отношение на нашите цветовете и как да бъдем силни, изразявайки нашата красота.“

ВИЖ ОЩЕ

Стайлинг според характера

сп. Elle | Януари 2011
Какви са характеристиките и какво подхожда на някои от основните стилове: романтичен, естествен, драматичен и класически. Ще разберете от статията на списание Еlle.

ВИЖ ОЩЕ

Силата на цветовете

сп. За жената | Януари 2011
Отново за различните цветови типове според цветовия анализ.

ВИЖ ОЩЕ

Да търсиш своето признание се изисква смелост

сп. Мода | Януари 2011
„Има смисъл да търсиш красотата и да я намираш, нали? Виждам промяната у хората, с които работя. На някои им носи увереност, на други красота, на трети потвърждение, че са на прав път, а на четвърти – коренна промяна.“- споделя Румяна в една статия изповед, в която разказва за своя личен път.

ВИЖ ОЩЕ

Аз съм Лято, тя е Есен

сп. Еlle | Януари 2011
Статията на сп. Еlle акцентира върху 4-те основни цветови типа, илюстирарйки ги, и техните характеристики. Ще намерите също съвети за това кои цветове са характерни за всеки един тип.

ВИЖ ОЩЕ

Как да запазим мистичната сила на цветовете

в. Дневник | Юли 2010
Вестник “Дневник” отразява събитието Ariel Color & Style, където Румяна Пенева и дизайнерката Жана Жекова заедно консултират присъстващите за подходящи цветове и кройки.

ВИЖ ОЩЕ

Открий своя цвят

bTB „Денят е прекрасен“ | Юли 2010
С какво трябва да съобразим цвета на нашите дрехи? Как ни променят цветовете и до какви грешки води неправилният им избор?

ВИЖ ОЩЕ

Руми и цветовете

Нова ТВ, Искрено и лично | Ноември 2008
Цяло предаване, посветено на Руми и цветовете и една от първите й телевизионни изяви. В предаването участват и гости, които разказват какво представлява процеса. Как се прави цветови анализ Румяна демонстрира на водещата Миглена Ангелова.

ВИЖ ОЩЕ

Идея за подарък

сп. Madame figaro | Ноември 2008
В интервю на сп. Madame Figaro ще разберете дали има цвят, който е универсален и подхожда на всички хора; какво представлява цветовият анализ и дали това е услуга, подходяща само за жени, или може да включим и мъжете.

ВИЖ ОЩЕ

Открийте своите цветове – ще направят чудеса

сп. Story | Ноември 2008
„Правилно подбраните нюанси на грима могат да ви преобразят и буквално да поведат живота ви в друга посока.“

ВИЖ ОЩЕ

Coloriten с Румяна Пенева

+359 898 644 252
rumyana@coloriten.com
София, ул.Лютиброд 3

Запишете си час или направете запитване:

Coloriten с Румяна Пенева

+359 898 644 252

 rumyana@coloriten.com

София, ул.Лютиброд 3