ЦВЕТОВИ АНАЛИЗ


Оцветете живота си

Как цветовете влияят на нас и околните? Как могат да подчертаят най-доброто от това, което притежаваме? Как чрез цветовете да открием повече увереност, елегантност, за да изглеждаме и да се чувстваме още по-добре?
Косата, очите, тенът на лицето се променят в зависимост от цветовете на дрехата, която сме избрали. Затова някои цветове ни правят да изглеждаме привлекателни и уверени, а други имат тъкмо обратния ефект. Цветът притежава вълшебната сила да въздейства емоционално и да влияе на начина, по който другите ни възприемат.
Цветовият анализ е система, която ни помага да открием най-подходящите цветове за облеклото, аксесоарите и грима. Анализът на цветове изследва кой цвят подчертава нашата красота, чар и уникално излъчване, като същевременно ни прави по-привлекателни и забележими.
Услугата е подходяща за жени, мъже и деца.  Вижте и останалите услуги

 Цветовият анализ ще ви предложи:
– кои са цветовете и цветовите комбинации, които подчертават вашата естествена красота и индивидуалност;
– към кое цветово семейство принадлежите: Пролет, Лято, Есен, Зима или някой от междинните сезони;
– ще се снабдите с лична палитра от цветове, която ще ви улесни, когато пазарувате
– ще получите насоки за дневен грим, съобразени с цветния ви профил и цялостното излъчване.
– ще разберете кои са най-подходящите цветове и цветови комбинации, както и кои са вашите „силни” и „слаби” цветове

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС

Въпроси и отговори

Какво точно се случва по време на цветовия анализ?
Цветовият анализ се извършва на дневна светлина пред огледало в рамките на час, час и половина, като близо до лицето се поставят професионални дрейпове (платове). Услугата включва дневен грим за дамите. Консултацията се провежда в ателието на Coloriten. Записването става поне седмица предварително с обаждане по телефона или заявка по имейл. Провежда се индивидуално.
Каква е ползата от цветовия анализ и консултациите по стил?
Цветовият анализ дава насоки за цветовете, които винаги ще „работят“ за вас, и то за цял живот. Улеснява пазаруването ви и комбинирането на дрехи, спестява необмислени покупки, гарантира винаги да изглеждате стилно и елегантно, следвайки насоките му. Чрез консултациите за личен стил получавате индивидуални и специфични практически насоки (от типа на какъв тип кройки, какви дължини на полите и роклите, какви форми деколтета и аксесоари са подходящи за вас) за начина, по който да се обличате, така че да изглеждате винаги добре.
Какво ми е необходимо за цветовия анализ?
Желателно е да дойдете без грим, ако сте дама, и по възможност да не сте боядисвали скоро косата си. Може да донесете и вашите лични гримове, за да преценим заедно кое е подходящо за вас и кое не.
Възможно ли е да се промени цветовият ми тип с времето?
Всеки един принадлежи към определен цветови тип или семейство – Пролет, Лято, Есен, Зима или междинен сезон, но вашият тип не се променя с времето. Затова цветовият анализ се прави веднъж в живота и е инструмент, който може да използвате, когато пожелаете.
Мога ли да си направя само цветови анализ, или трябва да определя едновременно с това и личния си стил?
За да извлечете макскимална полза и преживяването ви да е наистина завършено, препоръчвам да се консултирате и за цветовете си, и за личен стил, но е възможна и консултация само за личен стил или само цветови анализ.
Променя ли се цветовият ми тип, ако съм с тен?
Когато сте били на море например, загарът на кожата ви е винаги един и същ, нали? Когато пребледнявате, винаги пребледнявате по подобен начин. Това е така, защото тенът се определя от цвета на кожата. Така че независимо дали сте потъмнели от слънцето, няма как цветовият ви тип да се промени.
Има ли универсални цветове, които могат да бъдат използвани от всички?
Макар да е общоприето, че черното и бялото са универсални цветове, истината е, че само определени нюанси на синьо и бордо биха могли да се носят от всички.
1. Записване на ден и час
2. Дефиниране на очакванията от консултацията и желани промени
3. Пред огледалото за час и половина с платове в различни нюанси
4. Определяне на подходящите аксесоари
5. Вашите лични цветове са идентифицирани
6. Дневен грим
7. Идеи за комбиниране на вашите цветове
8. Обсъждане на подходящи гримове
9. Време за въпроси и практически насоки
10. Безплатно получавате цветова палитра и насоки за вашите нюанси
ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС

„За мен преживяването по време на цветовия анализ беше изключително вдъхновяващо и отключи неподозирани врати към начина, по който гледам на себе си. Никога не съм си представяла колко голяма сила носят цветовете, когато знаем как да ги използваме, когато ги заобичаме и те станат част от нас самите. Не е нужно да съм с грим и прическа, за да получавам комплименти, а само да облека подходящите за мен цветове, които да озаряват лицето ми и да подчертават естествената ми красота. Благодарна съм, че имам това знание и се надявам повече хора да могат да се докоснат до него!”

Неда Борисова
координатор IT проекти

Coloriten с Румяна Пенева

+359 898 644 252
rumyana@coloriten.com
София, ул.Лютиброд 3

Запишете си час или направете запитване:

Coloriten с Румяна Пенева

+359 898 644 252

 rumyana@coloriten.com

София, ул.Лютиброд 3