ЗА РУМЯНА

Коя съм аз?

Добре дошли в света на Coloriten!

Аз съм Румяна Пенева – основател и водещ консултант на Coloriten. Занимавам се професионално с цветови анализ и личен стил от 2007 г. Консултирала съм индивидуално и в групи стотици хора за подходящите цветове и съчетания за облеклото и грима. Убедена съм, че този тип работа носи не само физическо преобразяване, но и сериозни вътрешни трансформации. Както и забавление! Ако трябва да се опиша чрез езика на цветовете и стила, бих казала, че съм Игрива и Естествена и принадлежа към цветовия тип на Зимата.

По образование съм филолог, а журналистика, маркетинг, реклама са част от моя професионален път, успоредно с годините, прекарани в екипа на фондация „Същност”, занимаваща се с личностно развитие. Последната ми професионална роля беше като тренер по красота в международна козметична компания.
Участвала съм като консултант в рекламни кампании, в събития на козметични фирми, обучавала съм фризьорски вериги за ролята на цветовете. Сред някои от изявите ми са консултации за стил, грим и цветове в търговски център Galaxy, The Mall, Paradise Center.
В момента услугите на Coloriten се предлагат от издателите на Cosmopolitan, Санома Блясък България.

Корпоративни клиенти:

Card Back Card Front